Nyckfulla projektstabilitet för U.S. gaming industri

 

LAS VEGAS, Nevada — nyckfulla Investerare servar har ökat dess förväntan för U.S. gaming industri, som utger en stabila utsikter medan projektera inkomster växer 1 till 2 procent och kasino operatörvinster ökar 2 till 4 procent i 2011. Men nyckfulla analytiker väntar sig Las Vegas rekreationsorter att fortsätta att strida beroende på en oversupply av gaming och hotellrum. De ökade förväntan är en reviderad uppskattning från en föregående rapport vid rangagentur, som uppskattade 2011 gaming inkomster skulle vara platt, mellan 1 procent som är sjunkande till en ökning av 1 procent. Nyckfulla analytiker väntade sig fungera vinster att avböja vid lika mycket som 2 procent eller att växa vid 2 procent. ”De stabila utsikterna uttrycker vår syn som fundamental kredit konditionerar i gaming industrin varken eroderar betydelsefullt eller förbättrar material över de nästa 12 till 18 månaderna”, sa Keith Foley, en äldre vicepresident med nyckfulla och medförfattare av rapporten.

Återhämtningen i gaming sektorn är ojämn, sa rapporten. Mer mogen och byggd ut marknader som Las Vegas och atlantstad ”fortsätter med att strida,” medan nyare destinationer som Pennsylvania kör industritillväxt. Foley väntar sig ytterligare gaming spridning, som resulterar i mer företag tävlar för samma kund i stället för mer utvidgning av industrin. Någon tillväxt på Remsan fortsätter åstadkommas av ett avtagande i konsumentutgift, då det har i andra gaming marknader. Emellertid, har Remsan en extra utmaning på grund av en oversupply av gaming och rumkapacitet. Foley skrev Remsan strider att absorbera den nya tillgång som gått in marknaden, speciellt de 11 000 rummen som tas med online i december 2009 med öppnandet av MGM tillgriper Internationells CityCenter, och de 2 995 rummen på Världsmedborgaren av Las Vegas. De nya rummen väntades att öka antalet Las Vegas hotellrum till cirka 149 000, enligt Las Vegas Sammankomst och Besökare Myndighet. ”Även om allmän U.S. ekonomiska villkor fortsätter med att förbättra, oversupply är trolig att sakta utsikterna av en återhämtning i Las Vegas därför att det håller betydande tryck på hotell rumhastigheter,” fann rapporten.

Foley sa att den långsamma återhämtningen på Remsan skulle påverka större gaming företag, däribland MGM Rekreationsorter och Caesars Underhållningsbolag. Fastän påverkad av deras Remsa egendomar, tillgriper Las Vegas Sandbolag och Wynn AB. har varit mindre berörd på grund av deras tag i Asien, som upplevt stark konsument kravtendenser. Skrapa gaming inkomst för månaden slutade okt. 31 var nästan $494,8 miljoner, 16,1 procent högre än den $426,3 miljoner för samma perioden för ett år sedan. Emellertid, fann rapporten en stor del av ökningen var beroende på högre-än-genomsnitt ”tabell tagprocent” för baccarat. Foley varnade det, på en normaliserad bas, skulle den månatliga ökningen ha varit i det låga enda-siffrområdet. År-till-datum från och med okt. 31, gaming inkomst på Remsan var upp 5,4 procent till $4,8 miljarder från $4,5 miljarder för samma period förra året. Las Vegas besökarvolym växte 5,7 procent i till 3.33 oktober miljoner från ett år föregående, medan besittningen ökade en blygsam 2,3 procent till 84,9 procent i oktober jämförad med samma period ett år tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *